Monthly Archives: May 2022

May 13, 2022 AllMall представя издателство “ЛитДизайн”

AllMall представя издателство “ЛитДизайн”

Издателство “ЛитДизайн” е импринт на “Юдизайн БГ” ООД и въпреки крехката си възраст, все още няма и година съществуване, има в портфолиото си две книги - сборника с разкази на Гергана Христова “На върха на пръстите” и детската приказка на Вера Недялкова - Верита “Феята Пелота и омагьосаните хора”. Издателство “ЛитДизайн” съществува от месец май 2021 година, а в екипа му се състои от Мадлен Банчева - дизайнер и PR, Павлина Соколова - редактор отдел “Поезия”, Виктория Баръмова - редактор и коректор в отдел “Проза”, Ана Драг - редактор и коректор в отдел “Проза”, Теодора Николова - художник и Валентин Попов - Вотан - главен редактор и собственик.

Виж още
May 13, 2022 Коя е Вера Недялкова?
Нови Автори

Коя е Вера Недялкова?

Вера Недялкова е родена в Горна Оряховица през 1977 година. Майка е на две прекрасни деца и работи като зъботехник в собствена лаборатория. Завършила е Художествена гимназия в родния си град. Занимава се с фотография и благотворителност. Членувала е в сдружение “Работилница за надежди”, чиято дейност е била насочена към подобряване качеството на живот на децата от дома в с. Страхилово. Като част от дейността на сдружението е организиране на фотоизложби, различни културни мероприятия, на които Вера е водещ и деен участник.
Виж още
May 13, 2022 Кой е Явор Цанев?
Нови Автори

Кой е Явор Цанев?

Явор Цанев е роден в Русе. Учи във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и работи на различни длъжности в Регионалната библиотека „Любен Каравелов“ – Русе. От 2012 г. издава списанието за фантастика, хорър и крими „Дракус“. Собственик е на издателство „Гаяна“ и автор на няколко сборника с разкази, стихосбирки и два детски романа. Носител на множество национални награди за проза...

Виж още
To Top