Някъде…там…някъде

11,00 лв.
Изчерпано количество
SKU
153

Книгата обединява в себе си две истории – заглавната “Някъде...там...някъде” и динамичната “Странни магистрали”.

“Някъде...там...някъде” разказва за Чичо Хенри, бивш лесничей, в единение със себи се и природата, далеч, високо в планината с историята на своя живот и със своята малка тайна. Неговият внук Чарли пътува към него и среща Мириам, която пътува към историята на своя живот и към своята малка тайна. Ще стигнат ли навреме, за да се притекат на помощ в битката на Чичо Хенри за гората? Ще победи ли непредизвиканото зло?  

“Странни магистрали” е история за пътя и един облог. Чудовищно забавление на човек, в който не е останало нищо човешко, със съдбите на хора, на останали само със човешкото в себе си. Младо момче се качва на автостоп в огромен трансконтинентален камион и започва пътешествие, в което трябва да изгуби единственото, което има, за да спаси единственото, което обича. Ще успее ли? И дали цената си струва?

Книгата има специалното място за автора сред световете, които създава. “Някъде...там..някъде” е учтива покана и отворена врата към два от тях.

Добре дошли и...приятен път!

 

Цитат:

“навремето и аз си мислех, че - качват ни на пътя и – хоп, слизаме от него чак накрая, но понякога се налага да разбереш самата истина – не е толкоз лесно и няма на кого друг да се сърдим ако нещо не ни хареса – направи драматична пауза, след което каза тържествено - всеки сам си избира пътя, Пит  - за пръв път го нарече по име – дали ще е път, дали ще е пътека, дали ще е задънена улица...може пък и да е магистрала, знае ли човек – добави многозначително - всякакви ги има и кой от тях ще избереш и кога ще го избереш зависи единствено от теб.”

Повече информация
Име Някъде…там…някъде
Издател Георги Връбчев, Издателство „Планини”, 2008 г
ISBN 978-954-463-104-8
Състояние меки корици
Напишете вашето мнение
Напишете отзивНякъде…там…някъде
To Top