Гореща оферта

Трилогия на големия смях

29,99 лв.
На склад
SKU
379

Комплектът включва трите части на поредицата „Златна колекция вицове“

Кого искаш да разсмееш?

Красивата непозната – за да се запознаете,

Аудиторията – за да слуша по-внимателно презентацията,

Колегите… Приятелите… Приятелите на приятелите… Тъщата… Шефа… Студентите… Учениците… Роднините…

Себе си?

Няма значение, важно е да има забавление!!! Ако не искате да ходите на психиатър – четете вицове! Книгата лекува още: високо кръвно, Синдром на „късия фитил” (тежка форма на неоправдана мигновена агресия), обриви на нервна почва, лека форма на депресия. За по-тежки форми се препоръчва четене и на първия том. Още помага при изтрещяване, любовни болежки, разсеяна аудитория, депресивни констатации и самоанализи по време на менопаузата (включително мъжката), неразбирателство с колеги, шефове и др.

„”Вицотерапията” е ефективен лечебен метод, без неприятни странични ефекти. Препоръчва се в комбинация с приятна компания и терапевтични дози алкохол.” (Британски учени)

Ако четете това, сигурно се чудите, дали ви се дават пари за книга с вицове, при положение, че Интернет е пълен с безплатни. Разбира се решението е Ваше, но има няколко аргумента в полза на книгата: 1. Вицовете тук са подбрани, редактирани и „тествани”… 2. В първите две книги има общо 816 вица, а в третата още 603. Трудно е да се запомнят… Докато четете, може да си отбелязвате и така да си направите Ваша собствена „Златна колекция вицове”. 3. От тази книга става чудесен подарък. Така можете и буквално, и символично да поднесете добро настроение на вашите близки!

Приятно четене!

Повече информация
Име Трилогия на големия смях
Издател Вижън Букс
Състояние Мека корица, 544 страници, 2017 година
Напишете вашето мнение
Напишете отзивТрилогия на големия смях
To Top