0%

Целта на издателство “ЛитДизайн” е да работи в тясно сътрудничество с авторите и да ги представи по възможно най-добър начин пред широката публика като им осигури дигитална подкрепа, уеб присъствие и представяне в различни големи книжарници и платформи за търговия с книги.
Издателство “ЛитДизайн” поставя фокус върху ъндърграунд авторите - тези, които не са намерили своето място под прожекторите, но светоусещането, предадено в творбите им, заслужава внимание. Към самото издателство съществува литературна група във фейсбук за споделяне на творчество, мнения и съвети, където автори и читатели имат по-близка и по-неформална възможност за общуване.

От месец декември 2021 година към издателство “ЛитДизайн” започва да функционира и списание “Литературен дизайн”. В него се представят съвременни български творци с актуални произведения, публикуват се стихове и разкази, откъси от романи, есета и др. публикации. Изключително богатство от рубрики можете да намерите на страниците на списание “Литературен дизайн” - от ревюта през интервюта до “7-те смъртни гряха на...” и “Аутопсия на времето”.

Представянето на съвременната българска литература, на творците от настоящето, които по една или друга причина, която няма нищо общо с качеството на написания текст, трудно биха намерили своето място в мейнстрийм пространството на актуалната литература, намират своя дом и книжен уют, не само в списание “Литературен дизайн”, но и в издателство “ЛитДизайн”.

Издателство “ЛитДизайн” подава ръка на всеки, които е мечтател и е готов да преследва всеотдайно мечтите си!

 

FB страница на издателството: https://www.facebook.com/Izdatelstvo.LitDeSign/

FB група на издателството: https://www.facebook.com/groups/litdesign

Инстаграм на издателството: https://www.instagram.com/litdesign.publishing/