КВАРТАЛНИ СЪНОВИДЕНИЯ

13,99 лв.
На склад
SKU
368
ОТ АВТОРА НА ПОРЕДИЦАТА ЗА ДЕТЕКТИВА БЪНК РОМЕРО

ПЕТ УВЛЕКАТЕЛНИ ИСТОРИИ ЗА ВЕЩИЦИ, ВАМПИРИ, КАНИБАЛИ, КИКИМОРИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ СТРАХОВИТИ ТВАРИ

Три деца от краен софийски квартал си играят на детективи, но играта загрубява, когато попадат по следите на зловещо създание с вкус към бездомните песове. Поредица необясними самоубийства хвърля града в паника – възможно ли е всички жертви да са били членове на сатанински култ? Ексцентричен професор преобръща законите на физиката с главата надолу… или по-скоро от вътре навън. Поредната жертва на сериен изнасилвач се превръща в неговия най-голям кошмар. Студент от Софийския университет се влюбва в странно момиче с червени очи и ненаситен апетит.

Пет софийски истории с неочакван край, поръсени с щедра доза хумор и издържани в най-добрите традиции на жанровата литература.

Емил Минчев е роден на 26. Х. 1984 г. в София. Завършил е Първа английска гимназия и СУ „Св. Климент Охридски“. Превел е над 50 книги от английски език, сред които творби на Брам Стокър, Оскар Уайлд, Гийермо дел Торо, Ф. Скот Фицджералд, Джон Голзуърди, Ръдиард Киплинг и др. Автор е на пет романа, две колекции с разкази, новела за граф Дракула, публикувана в британски сборник, статии по проблеми на изкуството и един киносценарий. „Квартални съновидения“ е вторият му сборник след A Coffinful of Nightmares, а през 2019 г. излезе „Стръв“, третият му роман от поредицата за детектива Бънк Ромеро.

Повече информация
Име КВАРТАЛНИ СЪНОВИДЕНИЯ
Издател Вижън Букс
ISBN 978-619-7585-03-2
Състояние Мека корица, 224 страници, 2021 година
Напишете вашето мнение
Напишете отзивКВАРТАЛНИ СЪНОВИДЕНИЯ
To Top