ЛОВ

23,99 лв.
На склад
SKU
367
Разследвания на Бънк Ромеро #5

ВЪЛНУВАЩА КРЪСТОСКА МЕЖДУ ДЕТЕКТИВСКА МИСТЕРИЯ, НАУЧНА ФАНТАСТИКА И ПРИКЛЮЧЕНСКИ РОМАН

Частният детектив Бънк Ромеро и вещицата Барбара Кейн пътуват към планетата Ендевър на борда на междузвезден кораб, преследвани от агентите на Столетниците – фанатичен култ, впримчил цялата галактика в невидима паяжина от лъжи и задкулисни машинации.

Междувременно на богатата планета Ороборос се готви вероломен заговор, целящ детронирането на кралицата майка (и бъдеща тъща на Бънк). С присъщия си нюх за неприятности, детективът попада в центъра на събитията, въвлечен в главозамайващ въртоп от дворцови интриги, коварни предателства и неочаквани обрати. Опитвайки се да оцелее, Бънк ще срещне демон от своето минало, ще разнищи загадка с повишена трудност и ще надуши чудовищна конспирация, която може да разтърси из основи самия космос.

Емил Минчев е роден на 26. Х. 1984 г. в София. Завършил е Първа английска гимназия и СУ „Св. Климент Охридски“. Превел е близо 50 книги от английски език, сред които „Отнесени от вихъра“ на Маргарет Мичъл, „Баскервилското куче“ на Артър Конан Дойл, „Джейн Еър“ на Шарлот Бронте, „Дракула“ на Брам Стокър, „Великият Гетсби“ на Ф. С. Фицджералд, „Ема“ на Джейн Остин и др. Автор е на седем романа, три сборника с разкази, множество статии по проблеми на изкуството и един киносценарий.

Повече информация
Име ЛОВ
Издател Вижън Букс
ISBN 978-619-7585-32-2
Състояние Мека корица, 416 страници, 2023 година
Напишете вашето мнение
Напишете отзивЛОВ
To Top